FRANK SVANE SOE - PHOTOGRAPHY

18 års erfaring som fotograf. Jeg har specialiseret mig i bryllup, konfirmation og portrætfotografering. Jeg skyder også gerne produktfotos, samt firma events.

Jeg går ganske enkelt efter at skabe det bedst mulige billede, i den stil som der er aftalt med dig som kunde.

Når jeg fotografere begivenheder som bryllupper og konfirmationer, arbejder jeg som fluen på væggen og dokumenterer dagens begivenheder og de følelsesmæssige øjeblikke. Dagen vil blive genskabt som en historie i form af billeder.

Mit mål er at skabe billeder af høj kvalitet, og jeg sætter en ære i at skabe et resultat kunden bliver glad for, mange år ud i fremtiden.

Det er super vigtigt, på forhånd, at få afstemt de forventninger du har til de billeder du ønsker. Derfor holder vi før jeres bryllup/konfirmation, et møde hvor vi præcist aftaler hvad der skal tages billeder af og i hvilken stilart det skal være.

Jeg møder altid op til mine opgaver i god tid og er velforberedt og klar til opgaven. Jeg medbringer mindst to kamera systemer, så jeg er forberedt, hvis det ene skulle fejle. Jeg benytter udelukkende professionelt fotoudstyr.

Efter et shoot, hvor der som regel er skudt mange tusinde billeder, bliver hvert enkelt billede nøje studeret og kun de allebedste billeder valgt fra til kunden. Alle de valgte billeder bliver efterbehandlet for optimering af farver, lys og kontraster, generende genstande i billedet bliver fjernet m.m. for at skabe det bedste resultat.

De færdige billeder kan leveres på mange måder. De fleste vælger i dag at få en DVD med billederne i høj opløsning til udprint, samt en DVD med billederne i en lidt lavere opløsning, der er mere se venlig på feks. et TV. Du kan også vælge at få dine billeder leveret som en smuk fotobog.

Du er meget velkommer til at skrive til mig, hvis du vil vide mere eller ønsker et konkret tilbud på en fotoopgave.

De bedste hilsner Frank Svane Søe